Informacion

MAKEitREAL

Projekti MAKEitREAL ofron në Heilbronn një ofertë fantastike për vajzat nga 10-16 vjet.

Në të ashtuquajturat Makerspaces vajzat mund të mësojnë së bashku me vajzat e tjera, të provojnë gjëra, të bëjnë punë dore, të dizajnojnë, të programojnë, të njihen me profesionet MINT, të zbulojnë aftësitë, të formojnë të ardhmen …

Temat tona janë: digjitalizimi, teknologjia, dizajni, mjedisi, shkenca …

Makerspace është vetëm për vajza. Makerspace nuk kushton asgjë, është me vullnet të lirë dhe në afërsinë tuaj. Pa regjistrim. Njohuritë e mëparshme nuk janë të nevojshme.

Pas pjesëmarrjes me sukses në Makerspace jepet një certifikatë!

Keni pyetje? Atëherë mos hezitoni të na kontaktoni.

Kontakti:

E-Mail: info@mint-cluster.de

Whatsapp/Signal:

01 73 16 51 36 2

Në bashkëpunim me:

Mbështetur nga: